Monday, July 9, 2007

NEZ - Filosofian perusteet


Uuden yhteiskunnallisesti virittyneen NEZ-filosofisen ajattelusuuntauksen perusteos on ilmestynyt.

Kuinka juuri sinä voisit saada elämältäsi enemmän? Mikä on juuri sinulle tarpeeksi ja kuinka voisit saada vielä enemmän? Näihin kysymyksiin voit löytää vastauksen Henrik Mutkan teoksesta NEZ - Filosofian perusteet ja kritiikki.

NEZ-filosofian taustalla voidaan nähdä ainutlaatuinen käänteinen ZEN-filosofia. Tyyneyden ja mielenrauhan sijaan NEZ-filosofian tavoitteena on tehokkuuden ja voiton maksimointi ja kapeakatseinen omaneduntavoittelu. Tämä sopii varsin mainiosti nyky-yhteiskuntaamme, jossa kaikki eivät näe omaa nenäänsä pidemmälle. NEZ-filosofian perusteet on vastikään ilmestymisen jälkeen auttanut harvoja ja valittuja yritysjohtajia saavuttamaan 2Q 2007 tavoitteensa. Kirjan oppien avulla voi myös saada entistä enemmän hyvää aikaan jatkossa.

Vaikuttavaa ja varsin ihmeellistä NEZ-Meditaatio -installaatiota voi käydä tarkastelemassa 5.-29.7.2007 Lahden Taidepanimolla.

NEZ - Filosofian perusteet ja kritiikki -kirja on nyt myynnissä à 20 €. Tilaukset voi lähettää osoitteeseen nez.guru(at)gmail.com tai voit hankkia oman kappaleesi Taidepanimon myymälästä osoitteessa: Päijänteenkatu 11, 15140, Lahti. http://www.taidepanimo.fi/

Vain sinulle.

No comments: